Uw glashandel in Torhout voor West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Spiegels op maat

Glas heeft ontelbare toepassingsmogelijkheden. Maar bij Topglass in Torhout is er wél een rode draad: kwaliteit. Onze specialisten leveren maatwerk voor particuliere en industriële klanten. Een van onze specialiteiten? Spiegels in alle mogelijke uitvoeringen. Wij produceren en plaatsen met zorg, en geven uw interieur een onmiskenbare meerwaarde. Wilt u een functionele spiegel voor de dagelijkse opmaak? Of een model dat uw ruimte optisch verruimt? Wij werken dit met zorg voor u uit.

Met glans geslaagd

Glasspecialist Topglass gelooft niet in standaardoplossingen. Omdat een spiegel uw ruimte intensief beïnvloedt, is alleen een op maat gecreëerde oplossing een optie. Samen met u zoeken we naar de juiste afmetingen en vorm.
Weet u trouwens al waar de spiegel komt? Nee? Dan vertellen wij u waar hij volgens onze ervaring het beste tot zijn recht zal komen.

Spiegel aan de wand

Wilt u een mooie spiegel, die volledig aan uw eisen en afmetingen tegemoetkomt? Kom gerust inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom in Hasselt. Wees gerust: ons ruime aanbod ‘weerspiegelt’ zeker uw voorkeuren. Hebt u een idee van het eindresultaat? Dan maken we meteen een afspraak voor opmeting bij u ter plaatse. Akkoord met onze prijs? Binnen enkele weken geniet u van uw spiegel op maat geleverd en geplaatst. Contacteer ons!

Topglass Glashandel

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Spiegel aan muur verkleefd.
Toplass Glashandel
Toplass Glashandel
Spiegels verkleefd op kastdeuren.
Spiegels in dansschool.
Spiegels in dansschool.
Spiegel gemaakt op breedte van de lavabo.
Spiegel op maat van badkamer.